Taxi rotterdam schiphol

Taxinet Rijnmond: 24/7 comfortabel reizen van en naar vliegveld Schiphol

Heeft u een taxi nodig van Schiphol naar Rotterdam of van Rotterdam naar Schiphol? Laat u dan veilig, snel en comfortabel vervoeren met een taxi van Taxinet Rijnmond. Wij bieden u een comfortabele manier om uw vakantie of zakenreis te beginnen. Met onze Airport service vanuit Rotterdam kunt u tegen zeer aantrekkelijke tarieven gebruik maken van onze diensten. Bij Taxinet Rijnmond betaalt u namelijk een vaste prijs per rit, ongeacht het aantal personen, ook als u met onze schipholtaxi van Rotterdam naar Schiphol gaat. U wordt hierbij niet gecombineerd met andere passagiers.

Daarom heeft u bij ons dan ook geen wachttijden. Aan de hand van uw vluchttijden bepaalt u zelf uw ophaaltijdstip en u wordt rechtstreeks van en naar het vliegveld vervoerd. U kunt onze Airport taxi 24 uur per dag bellen om u op te halen in Rotterdam of Schiphol. Reserveer uw airport taxi Rotterdam – Schiphol via 010 6666666 of boek uw taxi via het contactformulier op deze website.

Op zoek naar een goedkope & betrouwbare taxi?

Bij Taxinet Rijnmond bent u aan het juiste adres voor een goedkope en betrouwbare taxi service. Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer. Wij zijn 24/7 telefonisch beschikbaar voor al uw vragen en/of aanvragen.

Reserveren

Voordelen airport service en Schipholtaxi van Taxinet Rijnmond

Als u gebruik maakt van onze taxi service Rotterdam – Schiphol, of onze airportservice naar andere vliegvelden en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Snel uw taxi reserveren via internet of telefoon
 • Makkelijk en veilig betalen via internet
 • Geen parkeerproblemen of parkeerkosten bij het vliegveld
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding
 • Comfortabel ophalen bij STA-balie, dus niet wachten en zoeken naar de chauffeur in een overvolle aankomsthal
 • Jarenlange ervaring met airport service
 • Luxe airport taxi’s
 • U kunt zich zowel zakelijk als privé tegen zeer gunstige vaste tarieven comfortabel en zorgeloos laten vervoeren van en naar de luchthaven en u weer laten ophalen door Taxinet Rijnmond

Direct een Taxi nodig?

Ook airportservice naar andere vliegvelden

Taxinet Rijnmond is gespecialiseerd in het verzorgen van vervoer van en naar luchthavens. Onze airport taxi vervoert u van Rotterdam naar Schiphol of andersom. Wilt u gebruikmaken van onze airportservice naar een ander vliegveld dan Schiphol? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor een comfortabele taxirit. Wij verzorgen het vervoer van en naar vliegvelden in heel Nederland en daarbuiten. Dit zijn de vliegvelden waar wij u vanuit Rotterdam graag naartoe brengen:

 • Brussels Airport
 • Groningen Airport
 • Lelystad Airport
 • Eindhoven Airport
 • Rotterdam The Hague Airport

Vanzelfsprekend kunnen wij ook elke aankomst op de luchthaven voor u verzorgen, indien u naam passagier, vluchtnummer, aankomstdatum en -tijd aan ons doorgeeft, staat één van onze professionele chauffeurs u op te wachten bij het ‘Meeting point’ op de betreffende luchthaven, met een naamkaart van de passagier.

Taxi Rotterdam Schiphol FAQ

De prijs van een taxi van Rotterdam naar Schiphol begint vanaf €89. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde prijsopgave of bekijk onze tarievenpagina op onze website.

Het reserveren van een taxi van Rotterdam naar Schiphol is eenvoudig. Je kunt online een reserveringsformulier invullen op onze website of ons telefonisch bereiken. Zorg ervoor dat je de datum, het tijdstip en het aantal passagiers vermeldt, zodat we de juiste taxi voor je kunnen regelen.

Nee, onze taxiservice van Rotterdam naar Schiphol is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Je kunt op elk gewenst moment een taxi reserveren die aansluit op jouw vluchtschema.

De duur van een taxirit van Rotterdam naar Schiphol varieert afhankelijk van de verkeersomstandigheden en het tijdstip van de dag. Over het algemeen duurt de rit ongeveer 45 minuten tot 1 uur.

Ja, we kunnen groepen van verschillende groottes vervoeren van Rotterdam naar Schiphol. We hebben een scala aan voertuigen, waaronder personenauto’s, minibusjes en touringcars, om aan de behoeften van groepen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over groepsvervoer.

Absoluut! Onze chauffeurs zijn ervaren, professioneel en betrouwbaar. Ze zijn goed opgeleid en beschikken over de nodige vergunningen en verzekeringen. We hechten veel belang aan de veiligheid en tevredenheid van onze klanten.

Ja, we bieden ook taxidiensten van Schiphol naar Rotterdam. Je kunt een taxi reserveren voor zowel enkele reis als retour. Vermeld bij het reserveren je aankomsttijd op Schiphol, zodat we de taxi op het juiste moment voor je kunnen regelen.

Ja, we accepteren betalingen met creditcard, evenals contante betalingen. Onze chauffeurs hebben draagbare betaalterminals aan boord, zodat je gemakkelijk met je creditcard kunt betalen.