Rolstoel taxi

Zorgvervoer per taxi, vervoer met aandacht

Veel mensen zijn aangewezen op zorgvervoer in Rotterdam. Zorgvervoer is medisch noodzakelijk vervoer. Denk hierbij aan vervoer naar het ziekenhuis of naar de fysiotherapeut. Maar ook een rolstoel taxi is onderdeel van zorgvervoer bij Taxinet Rijnmond. Wij begeleiden u met de grootste zorg naar alle ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken in heel Nederland en eventueel daarbuiten.

Heeft u een afspraak ingepland bij het ziekenhuis? Dan kunt u bij ons vooraf reserveren zodat wij op tijd bij u voor de deur staan. Het is ook mogelijk om een taxi voor de hele dag te bestellen. Neem contact met ons op en geef uw specifieke wensen aan ons door. Voor een rolstoeltaxi kunt u ons altijd bellen, maar ook rolstoelafhankelijke passagiers met een inklapbare rolstoel zijn bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar een goedkope & betrouwbare taxi?

Bij Taxinet Rijnmond bent u aan het juiste adres voor een goedkope en betrouwbare taxi service. Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer. Wij zijn 24/7 telefonisch beschikbaar voor al uw vragen en/of aanvragen.

Reserveren

Rolstoeltaxi en zorgtaxi vergoed door zorgverzekering?

De mogelijkheid bestaat dat de kosten voor zorgvervoer per rolstoel taxi of reguliere taxi vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Met een aantal van hen heeft Taxinet Rijnmond vaste afspraken gemaakt om u conform de voorwaarden van de zorgverzekeraar naar uw bestemming te vervoeren. Heeft u vragen over zorgvervoer per taxi, of wilt u weten hoe u een machtiging kunt verkrijgen? Neem dan contact op met Taxinet Rijnmond. Wij kunnen u hierin adviseren of wij nemen zelf contact met uw zorgverzekeraar op.

Direct een Taxi nodig?