Groepsvervoer

Groepsvervoer – Taxinet Rijnmond personenvervoer per taxibus

Groepsvervoer in Rotterdam? Taxinet Rijnmond biedt comfortabel groepsvervoer aan in de regio Rotterdam. Wij zijn natuurlijk al enige jaren het vertrouwde adres voor vele vormen van taxivervoer. Zo reserveert u bij ons eenvoudig uw een taxi om snel, comfortabel en op tijd op uw plaats van bestemming te geraken.

Maar ook voor groepsvervoer zijn wij het juiste adres. Voor groepen verzorgt Taxinet Rijnmond personenvervoer per taxibus. Wilt u met een middelgrote groep, van 5 tot 8 personen, op stap? Reserveer dan nu uw taxi. Wist u dat groepsvervoer vaak voordeliger is dan het reguliere taxivervoer. Bel snel 0106666666.

Op zoek naar een goedkope & betrouwbare taxi?

Bij Taxinet Rijnmond bent u aan het juiste adres voor een goedkope en betrouwbare taxi service. Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer. Wij zijn 24/7 telefonisch beschikbaar voor al uw vragen en/of aanvragen.

Reserveren

Makkelijk toegankelijke taxibussen

Taxinet Rijnmond beschikt over een groot aantal taxibussen om uw gezelschap naar de gewenste plaats van bestemming te brengen. U reist bij ons in moderne, comfortabele taxibussen met professionele en nette chauffeurs. Alle chauffeurs zijn in het bezit van de wettelijk vereiste papieren voor meerpersoonsvervoer.

Heeft u een familie- of bedrijfsuitje, of bent u met vrienden een avondje op stap geweest, of naar het café of theater? Reserveer voor die gelegenheid dan een taxibus in Rotterdam of een gemeente in de regio, om iedereen weer veilig thuis te brengen. Onze moderne 8-persoons voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een lage instap en extra bagageruimte. Naast onze 8-persoons bussen kunnen wij ook bussen tot maximaal 50 personen inzetten.

Voor rolstoelgebruikers hebben wij verschillende soorten rolstoelvoertuigen tot onze beschikking. Informeer gerust naar de mogelijkheden van groepsvervoer in Rotterdam op maat.

Direct een Taxi nodig?