Tarieven Taxi Schiedam

24/7 bereikbaar
Binnen 10 minuten
Klantvriendelijk
Betrouwbaar

Op zoek naar een Taxi Schiedam? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Let op! De onderstaande tarieven zijn “vanaf” prijzen om een richtlijn te kunnen bieden. De exacte prijs hangt af van waar u exact opgehaald dient te worden. Voor de exacte prijs kunt u het beste even telefonisch contact opnemen: 010- 666 6666

Taxi bestellen 010-666-6666
U kunt een taxi bestellen door te bellen naar ons telefoonnummer 010-666-6666. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen en/of prijsopgaves.

Rotterdam The Hague Airport
€33,-
Schiphol
€109,-
Eindhoven
€224,-
Brussels Airport
€294,-

Op zoek naar een goedkope & betrouwbare taxi?

Op zoek naar een Taxi Schiedam? Bij Taxinet Rijnmond bent u aan het juiste adres voor een goedkope en betrouwbare taxi service. Wij bieden zowel particulier als zakelijk taxivervoer. Wij zijn 24/7 telefonisch beschikbaar voor al uw vragen en/of aanvragen.

Reserveren

Onze diensten

Direct een Taxi nodig?

 • Hotel taxiservice Schiedam
  De beste taxiservice voor uw verblijf in Schiedam! Boek onze Hotel taxiservice en geniet van comfortabel en betrouwbaar vervoer.
 • Trouwvervoer Schiedam
  Maak uw trouwdag extra speciaal met ons Trouwvervoer in Schiedam. Geniet van stijlvol en betrouwbaar transport op de mooiste dag van uw leven.
 • Taxi Schiedam– schiphol
  Comfortabel en stressvrij van Schiedam naar Schiphol met onze taxidienst. Boek nu en geniet van een betrouwbare en ontspannen rit naar de luchthaven.
 • Groepsvervoer Schiedam
  Op zoek naar groepsvervoer in Schiedam? Wij bieden comfortabel en veilig transport voor uw groep, of het nu gaat om een zakelijk evenement, een feestje of een uitje.
 • Zakelijk vervoer Schiedam
  Professioneel en betrouwbaar zakelijk vervoer in Schiedam. Reis in stijl en comfort met onze speciale service voor uw zakelijke afspraken en evenementen.
 • Rolstoel taxi Schiedam
  Comfortabel en toegankelijk vervoer voor rolstoelgebruikers in Schiedam. Onze rolstoel taxi service staat klaar om u veilig en gemakkelijk naar uw bestemming te brengen.

Veel gestelde vragen

Bekijk onze veel gestelde vragen om wellicht direct antwoord te krijgen op één van je vragen.

De kosten van een taxirit in Schiedam variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de afstand, het tijdstip van de dag en eventuele extra diensten. Neem contact met ons op voor een prijsopgave of raadpleeg onze website voor meer informatie over onze tarieven.

Ja, we accepteren creditcards als betaalmiddel voor onze taxidiensten in Rotterdam. We bieden ook andere betaalopties, zoals contant geld en pinpas.

Ja, je kunt een taxi reserveren voor een specifieke tijd. Bij het maken van de reservering kun je aangeven op welk tijdstip je de taxi nodig hebt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een taxi beschikbaar is op het door jou gewenste moment.

Ja, we bieden taxivervoer van en naar de luchthaven in Rotterdam. Als je een taxi nodig hebt om je van of naar de luchthaven te brengen, kun je bij ons een reservering maken. Zorg ervoor dat je de relevante details, zoals vluchtnummer en aankomsttijd, verstrekt, zodat we je kunnen helpen met een vlotte overgang.

Het nemen van een taxi in Schiedam biedt verschillende voordelen, zoals gemak, snelheid en comfort. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren of het vinden van een parkeerplaats, en je wordt rechtstreeks naar je bestemming gebracht.

Je kunt eenvoudig een taxi in Schiedam boeken door ons te bellen op 0106666666 of via onze website een reservering te maken. We hebben ook een mobiele app waarmee je snel en gemakkelijk een taxi kunt boeken.

Ja, al onze taxi’s in Schiedam zijn voorzien van airconditioning. We streven ernaar om je een comfortabele en aangename rit te bieden, ongeacht het weer.